شبکه متخصصین گردشگری فارسی زبان

  • از سری وبینارهای شگرف:
  • تأثیر هوش مصنوعی در خدمات مسافرتی و گردشگری
  • 26 اردیبهشت 1403
  • 15 May
  • 4 عصر به وقت تهران

به منظور گسترش و پيشبرد و ارتقاي علمي گردشگری و استفاده ازدانش و تجربه های نيروهاي متخصص وبرای کمک به توسعه گردشگری در سطوح مختلف و بهبود بخشيدن به امور آموزشي و پژوهشي در زمينه هاي مرتبط با گردشگری، شبکه گردشگری فارسی زبان (شگرف) در تاریخ نهم سپتامبر 2022 (هیجدهم شهریور 1401) همزمان با کنفرانس توسعه گردشگری پایدار و تاب آور در استانبول ترکیه تشکیل گردید. 

شگرف یک مؤسسه غير انتفاعي، غیر دولتی ، غیر تجاری و غیر سیاسی است و در زمينه هاي علمي ، عملی و پژوهشي به شرح زیر فعاليت خواهد نمود:

– شناسایی و برقراری ارتباط با متخصصان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با گردشگری

– انجام تحقيقات علمي و فرهنگي در سطح ملي و بين المللي با محققان و متخصصان حوزه گردشگری

– همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرح ها و برنامه هاي مربوط به امور آموزش و پژوهش.

– ارائه مشاوره علمي و عملی به سازمان ها و نهاد های مرتبط با فعاليت گردشگری

– تهیه و تدوین طرح های مطالعاتی و پژوهشي در حوزه گردشگری

– برگزاری همایش ها و جشنواره های مرتبط با گردشگری

– ترغيب و تشویق پژوهشگران و تجليل از محققان و استادان ممتاز

– کمک به توسعه گردشگری در جهت ایجاد وفاق ملي و تفاهم و همگرایی اقوام

– ارائه خدمات آموزشي و پژوهشي و فني

– برگزاري گردهمایي هاي علمي در سطح ملي، منطقه اي و بين المللي

 – انتشار كتب و نشریات علمي و پژوهشي

– همکاري با انجمن هاي علمي و بين المللي و سایر فعاليت هاي مرتبط

گفتگوی رییس هیئت مدیره شگرف با رسانه ها 

پروفسور جعفر جفعری


برنده جایزه اولیس (Ulysses) سازمان جهانی گردشگری بیان کرد: اساسنامه‌ این شبکه تدوین وبه تصویب رسیدودرمراجع قانونی اسپانیانیز به ثبت رسیده است، جعفری درادامه گفت: بادعوت ازمتخصصین،وبینارها ونشستهای ماهیانه حرفه ای و تخصصی برگزارمی گردد،کنگره ونشست سالانه شبکه متخصصین گردشگری فارسی زبان نیز درآینده برگزار خواهد شد.
شگرف درحاشیه کنفرانس سه روزه توسعه پایدار و تاب آوری گردشگری که با حضور جمعی از فعالان، متخصصان، استادان دانشگاه و پژوهشگران حوزه گردشگری در استانبول ترکیه در۱۸ شهریورماه ۱۴۰۱ برگزار شد متولدشد. در حاشیه این کنفرانس فعالان ومتخصصین گردشگری فارسی زبان از ایران وسایرکشورها در نشست هم اندیشی روند تاسیس و فعالیت شبکه متخصصین گردشگری فارسی‌زبان (شگرف) را که از حدود یک سال پیش ازکنفرانس آغاز شده بود، بررسی ومورد تاییدقراردادند.


به گزارش روابط عمومی شبکه متخصصین گردشگری فارسی زبان، پرفسور جعفر جعفری، استادبرجسته گردشگری جهان و رئیس هیئت موسس شگرف درباره تاسیس و فعالیت شبکه متخصصین گردشگری فارسی‌زبان (شگرف) اظهار داشت: مدتها بود فعالان گردشگری تقاضای ایجادفضایی برای تبادل اندیشه و ارتباط میان فارسی‌زبانان سراسر جهان که در عرصه علمی و عملی گردشگری فعالیت می‌کنندمطرح بودتا بنحو مقتضی به طور حرفه ای به هم پیوندداشته ودرواقع با این کار یک پل زبانی برای علم وعمل بزنیم که این گروه‌ها با هم ارتباط تخصصی داشته و تبادل نظروتبادل تجربه کنند.

 

 


گروه رسانه ای ایتنا     پرسون     خبرگزاری مهر     خبرگزاری ایرنا     عصرایران    اقتصاد و بیمه     صدای میراث     میراث آریا     قطب نما    روزنامه آسیا:آسیانیوز

تأثیر هوش مصنوعی در خدمات مسافرتی و گردشگری



26 اردیبهشت 1403 – ساعت 4 عصر به وقت تهران


هوش مصنوعی (AI) به طور قابل توجهی بر ارائه دهندگان خدمات مسافرتی و گردشگری تأثیر گذاشته و عملیات و خدمات مشتریان آنها را متحول کرده است. ارائه دهندگان خدمات مسافرتی و گردشگری با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی مانند سیستم‌های توصیه و چت‌بات‌ها می‌توانند تعاملات شخصی‌سازی‌شده‌تری را با مسافران فراهم کنند و خدمات را به‌طور هوشمندانه بهینه‌سازی کنند. هوش مصنوعی همچنین فرآیندهای اداری و تجزیه و تحلیل داده ها را ساده می کند که منجر به کاهش هزینه و بهبود کارایی می شود. این پیشرفت‌ها ارائه دهندگان خدمات مسافرتی و گردشگری را قادر می‌سازد تا به طور مؤثرتری رقابت کنند، با نیازهای بازار پویا سازگار شوند و تجربه کلی مشتری را افزایش دهند. از ساده‌سازی فرآیندهای رزرو تا ارائه توصیه‌های متناسب، هوش مصنوعی به ارائه‌دهندگان خدمات مسافرتی و گردشگری قدرت می‌دهد تا در یک چشم‌انداز دیجیتال و رقابتی فزاینده، نوآوری و پیشرفت کنند.


این وبینار سعی دارد تا تأثیر هوش مصنوعی در خدمات مسافرتی و گردشگری را به بحث بگذارد و ابعاد گوناگون کاربرد آن در این صنعت را مورد بررسی قرار دهد. از آنجا که رویکرد این پنل ارائه مباحث آکادمیک و مصادیق عملیاتی مرتبط با هوش مصنوعی می باشد شرکت در آن می تواند برای هر دو قشر پژوهشگران و افراد شاغل در صنعت خدمات مسافرتی و گردشگری مفید و آموزنده باشد.

ثبت نام و اطلاعات بیشتر

 

اهمیت گردشگری پایدار و تاب آور، به ویژه بعد از وقوع بحران کرونا، در همه کشورها بیش از گذشته مورد تاکید و توجه پژوهشگران و فعالان قرار گرفته است. کشورهای فارسی زبان نیز با توجه به اهمیت انواع مختلف گردشگری و رویدادهای گوناگون و نقش موثر آنها در اقتصاد ملی و محلی، از این قاعده مستثنی نیستند و توجه ویژه به این موضوع را بایستی در اولویت های این صنعت قرار دارد. مسیر پیش رو برای احیاء گردشگری، مستلزم درک نیازها و راهبردهای متفاوتی است تا کسب و کارهای مرتبط بتوانند به طور کارآمدتری با شرایط بحران فعلی و بحران های محتمل آینده روبرو شوند. بنابراین، ارائه ایده ها و روش های جدید و کارآمد که زمینه گردشگری پایدار و تاب آور را برای بخش های مختلف این صنعت فراهم آورد، بیش ازپیش ضروری و حیاتی به نظر می آید.